3.8.2016

Lomatansseja 2.0: Finlanders @ Saukonkallio

Lomalla on niin mukavaa ja mekon helemoistakin kuuluu vaan pauke tansseista toisiin juostessa :) Tuskin Kolmilammista oli selvitty kun oli jo aika taas kääntää auton nokka kohti seuraavaa tanssipaikkaa. Suuntana Saukonkallion lava Iitissä. Tänne tuli päätettyä aikaisemmin kesällä se huikeaakin huikeampi 3 päivän tanssimaraton - juuri se jossa tanssikenkieni pohjatkaan eivät enää pysyneet menossa mukana! :D

Sittemmin pohjat ovat pysyneet paikoillaan, eivätkä irronneet tälläkään kertaa ;) Illan musiikeista vastasi aina niin hyvä Finlanders. Tanssiväkeä oli mukavasti paikalla, tuttujakin paljon enemmän mitä viimeaikojen tansseissa yhteensä. Viimeksi kun täällä olimme niin paikalla oli silloin kesän lisäksi myös mäkäräiset. Nyt niitä ei näkynyt ja olikin kivaa kun sai istua rauhassa kaffella terassilla lähestulkoon kaikenlaisilta öttiäisiltä. Saukonkallion kahviota kyllä pitää taas vähän hehkuttaa - niin paljon kaikkea hyvää eikä tosiaan ole hinnalla pilattu. Mustikkapulla ja kahvi oli just eikä melkein! Nam :) Myös jonkinsortin juustokakkua ja suklaakakkupalaa kehuttiin. On siellä vaan eri hyviä leipojia!

Illan tanssit oli mukavan vauhdikkaat ja hikiset. Allekirjoittanut sai tanssia kyllä kyllikseen. Mukavinta illassa oli, että peräti 5-6 täysin minulle ennestään tuntematonta viejää haki minua tanssimaan. Harvoin näin montaa osuu yhdelle illalle. He kaikki olivat vieläpä tosi mukavia tapauksia sekä varsinki yksi herra joka jäi mieleen niin nauravaisella ja iloisella asenteellaan - sen verran, että naistenhaulla piti ehdottomasti käydä häntä hakemassa fuskulle. Siitä tuli niin hyvä fiilis itselleenkin. Niin ja jatkoin topakoita otteita täälläkin tuon naistenhaun suhteen enkä jäänyt turhaan istuksimaan penkille. Kyllä se vaan niin on, että parhaat tanssit tanssitaan kesällä muina viikonpäivinä kuin pe-la-akselilla! 

Koska sen verran rautaiset pakarat meille ovat tämän autossa istumisen seurauksena viimeaikoina kehittyneet niin tänään lähdetään sitten oikeasti merta edemmäs kalaan ja pidemmälle kuin koskaan aikaisemmin - Särkkään Punkalaitumelle n. 165 km/suunta. Nyt täytyy myöntää, että hieman on odotuksia illan suhteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti