26.7.2016

THE mökkiviikonloppu & Hurma @ Hämyslava, Tottijärvi, Nokia

Enpä jälleen tiedä miten menneen viikonlopun pukisi sanoiksi, jotka tekisivät sille oikeutta – en voi kuin todeta, että aivan MAHTAVAA! Jälleen kerran jaksan olla iloinen, onnellinen ja kiitollinen tästä harrastuksesta ja kaikesta siitä mitä se on tuonut mukanaan omaan elämääni. Ja olen aika varma, että myös meidän tanssiporukka on samaa mieltä kanssani ja tämä pätee ihan jokaiseen meistä. Harva meistä olisi tavannut toisensa ilman tätä harrastusta – oltaisi kyllä menetetty enemmän kuin paljon. 

Allekirjoittaneen kesäloman alkajaisiksi pakkasin uikkarit, rantapyyhkeen sekä tanssikengät kassiin ja karavaanimme starttasi kohti Vesilahtea viettämään rentouttavaa mökkiviikonloppua. No ehkä fyysisesti rentoutuminen on väärä sana, mutta mieli ainakin lepäsi ihan täydellisesti! Tämä idea rakennettiin alun perin sen ympärille, että pääsisimme vierailemaan taas uudella lavalla, joka sijaitsi pienen ajomatkan päässä mökiltä. Siis kätevä tapa yhdistää mökkeily ja mieliharrastus. Ohjelmassa siis oli myös paljussa lillumista, saunomista, uimista, vesilautailua, donitsilla ajoa, valssia ja fuskua terassilla sekä buggin pikakursseja. Tietenkin hyvää ruokaa ja timanttista seuraa unohtamatta! Palju jo höyrysikin kun saavuimme perjantaina paikalle ja siellä sitten menikin ihan huomaamatta tuo loppuilta aina yömyöhään asti ;) Lauantaina aamiaisen jälkeen takaisin paljuun ja kokeiltiin sitten halukkaat myös vesilautailua sekä donitsilla ajoa, tietenkin uimista unohtamatta.  Näin etukäteen mietittiin, että näinköhän maltetaan edes sieltä paljusta lähteä mihinkään tansseihin :D

Maltettiin kuitenkin. Suuntana siis Hämyslava Tottijärvellä Nokialla. Mielestäni lavalla oli mukavasti
vanhan ajan tuntua vaikkakin se oli normaalia pienempi mielestäni verrattuna siihen mihin olen kotopuolessa tottunut. Tännekään ei saanut tuoda omia juomia, mikä oli kyllä iso puute. Myöskään vesipistettä ei ollut eikä vesi ollut juomakelpoista joten kaikki juotava piti ostaa kahviosta, hyvään hintaan tietenkin. Kahvio itsessään nyt oli aika ankea ilmestys. Ilma oli niin paksu, seisova ja tukahduttava tanssisalissa, että sitä olisi voinut leikata veitsellä. Ilma ei kiertänyt yhtään vaikka kaikki lävet olivat auki, koska ulkona ei edes tuullut yhtään. Illan musiikeista vastasi suosittu Hurma-yhtye ja se olikin vetänyt tuvan täyteen. Lattialla oli tosi ahdasta tanssia ja törmäilyjä loputtomiin. Naisia oli kyllä taas runsaasti. Suht hyvin haettiin vierastakin kasvoa, mutta pääosin siis tanssin oman porukan kesken. Pari mukavaa nuorta sattui kohdalle, ne piristää aina. Yhden heistä kanssa sain tanssia ihan aitoa humppaa – se oli piristävää vaikkakin jalat hapotti jo biisin puolivälissä :D 

Kun minä niin näitä Hurma-tansseja yritän vältellä, niin aion kyllä tehdä niin jatkossakin. Ei vain ole minun juttu. Heidän musiikeista suurin osa ei iske yhtään jalan alle sekä juuri tuo naisylivoima sekä kamala ruuhka ärsyttää ihan yli kaiken. Ei ole kovin mielekästä tanssia, kun koko ajan pitää katsoa ettei astu toisen päälle ja voiko tässä nyt kääntyä tms. Toki voidaan puhua viejän vastuusta, mutta näissä megaruuhkissa kyllä naisenkin mielestäni tulee vähän katsoa miten menee. Loppuillasta sitten alkoi jo nestehukka, päivän aktiviteetit ja seisova sekä huono ilma tanssisalissa painaa sen verran, että tuli aikalailla istuksittua loppuilta. Tansseista kun kotiuduttiin niin takaisin paljuun lillumaan ja siellä menikin sitten puoli neljään asti – sitkeimmät meistä jatkoivat iltaa vielä pidemmälle aamuun asti :)

Tällä kertaa nuo tanssit ei olleet ainakaan itselle se juttu vaan hyvä lisuke. The juttu oli tämä viikonloppu upeissa puitteissa sekä tietysti huipputyyppien kanssa. Tämän muistaa kyllä niiiiiin pitkään ja toivottavasti tästä saamme myös jatkuvan perinteen tavalla tai toisella toteutettuna. Tähän loppuun voisin siteerata Nykäsen Mattia – ”Elämä on ihmisen parasta aikaa”.


Huippujengi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti