4.12.2015

Tanssikurssit Lahdessa

Nyt kun ei tule käytyä niin usein tanssimassa näin talviaikaan ja ei ole paljon varsinaisia lavakokemuskirjoituksia päivitettäväksi niin kirjoitan sitten vaikka tanssikursseista. Mielestäni tämä talvi-aika ei ole mitään lavatanssiharratuksen sesonkiaikaa muutenkaan. Tämä kylmä ja pimeä ajanjakso on hyvä käyttää  harjoitteluun ja uuden opetteluun jotta jokainen voi sitten päästää itsensä irti kesälavoilla - niin minä ainakin olen ajatellut tehdä ;) Viimeisimmät postaukseni ovatkin käsitelleet aihetta ensin arvosteluineen ja yhteenvetoineen syksyn kurssien osalta. Nyt mä olen kaivellut intternetin ihmeellisiä syövereitä ja kattonut Googlesta minkämoista tanssiopetusta Lah(d)essa on tarjolla ensi kesää odotellessa. Näin ensivilkaisulla täytyy sanoa, että olo on vähän niinkuin lapsella Kärkkäisen karkkiosastolla - mä haluun tonne, tonne mä ainakin meen, vitsi toikin olis kivaa, vau! -tommostakin on tarjolla!  

Valinnan vaikeus vaivaa kyllä meitä aikuisiakin näemmä - tosin ehkä suurin ongelma tässä kaikessa tulee olemaan se, että vuorokaudessa on vain 24 tuntia, viikossa 7 päivää ja Matti (ja ehkä Teppokin?) kukkarossa, ei niinkään tuo valitseminen :) Suurlähettiläitä lainatakseni "kuka pysäyttäisi kellot?"

Nämä minä löysin ja tämmöistä on tarjolla:
 1. Nick's dance sport - Monipuolista lavatanssiopetusta perus- ja jatkotasolla. Seurassa mahdollisuus harrastaa kilpatanssia. Myös bailatinoa.
 2. Otto Valtamo - Tarjolla lavatansseja, lavalattareita, rock'n'swing-tansseja (fusku, bugg, boogie woogie). Paritanssikursseja sekä yksityistunteja.
 3. Lahden lavarientäjät Lavarit Ry - Monipuolista lavatanssiopetusta perus- ja jatkotasolla.
 4. Bettina Karppinen - Lavatansseja, lavalattareita, rock'n'swing-tansseja. Paritanssikursseja sekä yksityistunteja.
 5. Jam'n roll Ry -  Rock'n'swing-tansseja ( balboa, blues, bugg, boogie woogie, lindy hop, fusku, rockabilly, rock'n roll, west coast swing).
 6. MiTango Ry - Suomalainen ja argentiinalainen tango-opetus. 
 7. Kurssit tanssilavoilla (esim. Pesäkallio.) Näitä menee yleensä aina epäsäännöllisen säännöllisesti. Seuraa lavan kotisivuja/facebookia.
 8. Matit ja Maijat - Lavatanssiopetusta. Myös kansantansseja.
 9. Hollolan nuorisoseura ry - Lavatanssiopetusta
 10. Mueve Club - Paljon eri tansseja, ei kuitenkaan lavatansseihin liittyvää opetusta. Mm. salsa, parisalsa.
Täytyy sanoa, jotta aika herkulliselta omaan makuuni näyttää ja kaikkea mielenkiintoista tosiaan olisi tarjolla :) Ei tässä varmaan kaikki ole mitä kaupungista löytyy, mutta eiköhän näillä alkuun pääse. Ensi vuonna olisi tarkoitus jatkaa jo hyväksi havaittujen kurssien parissa, mutta tietysti pitää kokeilla jotain uuttakin. Lahden lavareilla ainakin pitää käydä muutama kerta katsomassa menoa sekä Bettinan kursseja minulle on mainostettu myös paljon. Kunhan saa näiden kaikkien kalenterit ja ohjelmat tietoon niin sitten on hyvä rakentaa itselle tanssikalenteri kevääksi. Niin ja tietysti vähän senkin mukaan minkä oppimiseen haluan erityisesti panostaa nyt keväällä. Näitä kehityskohteitahan mulla riittää yli omien tarpeiden..:) Aijaij, en malttaisi odottaa kesää!

  Ei kommentteja:

  Lähetä kommentti