13.12.2015

Perjantaitanssit, uusi tanssipaikka ja ensimmäiset pakit

 Hyvää sunnuntaina itse kullekin säädylle!

Viime kerrasta lavalla onkin jo jonkin verran aikaa niin nyt sitten ehtaa tanssipläjäystä luvassa noiden tylsien kurssijorinoiden sijaan. Nyt oli sitten tosi kyseessä..;) Perjantaina tuli tosiaan koettua uusi tanssipaikka, Satulinna. Täytyy sanoa, että tykkäsin ja pitää mennä uudestaankin kokeilemaan. Ilmeisesti ennen tansseja oli ollut jotain pikkujoulumenoja ko. paikassa kun oli kuusta, tunnelmallisia kynttilöitä ja eteisessä pönöttävälle ritarillekin oli puettu kultanauhaa ylle. Minusta kiva miljöö tanssia noin muutenkin. Tanssi-alueita oli käytännössä 3, yksi iso ja kaksi pienempää. Hyvin sopi lattiakin minun lenkkareilleni, paitsi toisessa pienemmässä meinasi tossu luistaa vähän liikaa. Noh, pikkuvikoja.

Kun tuli koettua uusi tanssipaikka niin samalla vaivalla ajattelin hoitaa sitten seuraavakin asian pois kummittelemasta - sain nimittäin ensimmäiset pakit naistenhaulla! Jaiks! Mä olen vähän aavistellut, että ihan varmaan sekin päivä tulee vielä mulle eteen kun joku ei lähde, mutta en olisi odottanut sen tapahtuvan miten se tapahtui. Miten se sitten tapahtui? Itse haen siis naistenhaulla yleensä aikalailla hetken mielijohteesta miehiä ilman sen kummempia kriteerejä jos just se mies ketä haluaisin ehdottomasti hakea ei ole "lähietäisyydellä" tai haettavissa. Tämän herran kohdalla jo muutaman askeleen häntä kohti käveltyäni tajusin, että nyt tuli tehtyä totaalinen virhearvio (epic fail) ja tässä ei lopuksi hyvä tule mitenkään päin heilumaan. Takaraivossa vain yksi sana, EIIIIIIIIII! :D No, eipä siinä nyt montaa sekuntia enää aikaa jäänyt vaihtaa lennosta suunnitelmaa ja koska mä olin päättänyt jo hakea häntä niin ihan sama mitä sieltä eteen tulisi niin otetaan se vastaan. Tepastelin henkilön eteen ja nyökkäsin, mutta hän vain katsoi ylimielisesti muualle eikä alentunut katsomaan minuun päinkään. No tämän jälkeen eikun rivistä sitten vaan seuraavaa kysymään ja tanssimaanhan siitä sitten lähdettiin.

Näin jälkikäteen hieman tilannetta funtsiessani mietin olivatko nuo nyt oikeat pakit sitten? Minä olen aina (ilmeisesti taas naiivisti) kuvitellut, että sanotaan suoraan "ei kiitos" jos ei halua ko. henkilön kanssa tanssia. Minusta ainakin olisi reilua ja kivaa oikeasti kuulla suoraan tuo ei kiitos, arvostan tätä tapaa enemmän kuin rottamaisuutta. Mutta tällä tavalla annetut pakit kelle tahansa, miehelle tai naiselle, kertoo vain henkilöstä itsestään ja asenteestaan muita tanssijoita kohtaan - siinä olisi rutkasti parantamisen varaa. Kuulostiko katkeralta? Sori, en ole. Minua nuo pakit ei hetkauttaneet suuntaan eikä toiseen eikä ne edes pilanneet millään muotoa iltaani. Joskushan ne pitää ensimmäisen kerran saada kuitenkin ja jos usein saa niin siihenki tottuu, eikös vain? :D

Miten ilta noin muuten? Lempibändini Taikakuu oli siis esiintymässä perjantaina. Ihanaa musiikkia koko illan ja sain tanssia monta lempibiisiäni. Kiitos vaan kaikille ihanille viejille! Aluksi kyllä oli vähän hankalaa päästä tanssimaan, mutta ensimmäisen naistenhaun jälkeen sainkin jo hakuja ihan mukavasti. Ja vaikkei aina päässytkään tanssimaan niin sitten sai kuunnella ihania biisejä. Kaikenkaikkiaan oli taas mukava ilta lavalla pakeista huolimatta ja matkaseurakin oli mitä parasta :)

Ps. Ensi viikolla taidan kirjoittaa joulupukille tanssitoiveet ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti