10.12.2015

Miksi tanssi on välillä niin vaikeaa? Oi miksi?

"Kaikki on vaikeaa ennen kuin se on helppoa."

Niinpä, tätä olen pyöritellyt korvieni välissä tässä viikon verran. Olen käynyt koko syksyn myös bailatino-tunneilla ja saanut sitä kautta mukavasti tuntumaa lattareihin. Olen myös pärjännyt tunnin askelkuvioissa aivan hämmästyttävän hyvin ja se on ollut motivoivaa. Vuosi sitten en varmasti olisi pärjännyt mitenkään tuolla tunnilla. No mutta tuo viimeisin bailatino- tunti oli ihan katastrofi - en tuntunut osaavan edes perusaskeleita tai kuvioita mitä tunneilla on koko syksy ihan menestyksekkäästi tanssittu. Niin ja menin aina oikealle kun muut meni vasemmalle..se perus, you know :D Douh! 

Viime perjantaina kävin myös pikaisesti Orimattilan Kehräämöllä pyörähtämässä, koska olin onnekseni voittanut vapaalipun sinne niin pitihän se käyttää pois. Illan ensimmäinen tanssisuoritus oli myös katastrofi (niitähän mulla riittää.. :D). Vaikka olen aika paljon tanssinutkin valssia, niin illan ekat valssit meni kyllä niin penkin alle. En osannut yhtään seurata jostain käsittämättömästä syystä, askeleet sekosi ja muutekin olin aivan yössä. Viejää ei parane syyttää tästä, nyt kyllä itse olin aivan kuutamolla. Edes B- osalla ei valssi irronnut ollenkaan. Kiukku. Tänään oli kauden viimeinen bugg-tunti. Vaikka minä olenkin hehkuttanut oppineeni tämän tanssin niin tänään treeneissä olin kyllä niin pökkelö, en osannut seurata ja soveltelin omiani ja tuntui etten osaa mitään..blaah ja kiukku tästäkin.

Vaikka tiedän osaavani tanssia valssia, buggia ja bailata vielä päälle ihan hyvällä menestyksellä niin silti, silti, harmittaa kun vaan ei tanssit aina irtoa sitten millään. Miksi ei pysty seuraamaan? Miksi ne askeleet sekoaa? Miksi et pysy rytmissä? Miksi jo tutut kuviot ei vaan mene? Miksen mä osaa, menihän se viimeksikin? MIKSI!? Oi miksi?! Joskus se on vaan näemmä vaikeampaa jostain käsittämättömästä syystä kuin joku toinen kerta. Eihän sitä aina voi onnistua, mutta kyllä se vähän kirpaisee kun sitä itselleen uskottelee osaavansa ihan ok ja sitten taas voikin jysähtää takas maankamaralle. Kun näitä tilanteita itselle tuntuu käyvän aina säännöllisin väliajoin niin nöyräksihän se vetää. Minulla on niin PALJON vielä opittavaa tanssista. Mutta ehkä ihan hyvä välillä vähän kompastuakin niin ne onnistumiset tuntuu sitten taas upeilta tämän jälkeen :) Niitä toivottavasti on huomenna luvassa Satulinnassa! Eiku siis jatketaan vaan tanssia tästäkin viikosta huolimatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti