7.8.2016

Lomantansseja 4/4 SuomiViihde- tanssit : Finlanders @ Kolmilammi

Kyllä on tullut tossua kulutettua parketilla viimeisen viikon aikana - peräti neljän illan verran! Taitaa olla oma ennätys näin lyhyessä ajassa mitattuna. Tavoitteena oli loman aikana tanssia kunnianhimoisesti 7 iltaa putkeen, mutta ajanpuutteen (ja ehkä vähän rahankin) siirrän tämän heptathlonin ensi kesään :)

Eilen tuli koettua ensimmäistä kertaa SuomiViihde- tanssit Kolmilammella. SuomiViihde on valtakunnallinen suomalaisen viihdekulttuurin erikoislehti joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ilmaisjakeluna sekä on luettavissa myös sähköisesti. Eilen mietittiin, että mistäköhän näitäkin julkaisuja saa, koska en ainakaan muista niitä juuri missään nähneeni. Lahdesta niitä saa Kariston Nesteeltä, Karisman kauppakeskuksesta sekä Pesäkalliolta. No ei ihme ettei ole näkynyt :D SuomiViihde- teematansseja järjestetään eri puolilla Suomen tanssilavoja. Muuten eilinen ilta oli verrattavissa rakenteeltaan normaaliin tanssi-iltaan lukuunottamatta alun tanssikurssia, arvontaa sekä mekko-ja kenkämyyjää. Kenkämyyjistä puheenollen itsellä on ollut jo jonkin aikaa hankintalistalla bleyerit talven treenejä varten. Nuo blingbling tossut olisivat entiset alta aikayksikön jos niillä alkaa useamman kerran viikossa treenailemaan - ja lavasäihkymiseenhän ne onkin tehty ;) Lisäksi uskolliset ensimmäiset tanssitossuni eivät oikein sovi pohjaltaan yhden treenisalin lattialle..

Let it mo!
Tämän enempää minun ei tarvitse itselleni perustella uusien kenkien hankintaa ja hyvillä mielin kipitinkin myyntikojun luokse valitsemaan uusia tanssikenkiäni. Päädyin siis kuvan mukaisiin valkoisiin bleyereihin. Kotona sitten vähän tuunasin tossujani tuollaisilla hauskoilla viiksillä, jotka olin viikonloppuna sattumalta Helsingistä löytänyt :) Näistä tuli oikein kiva näköiset vaikka itse sanonkin! Lavatyylissäni pyrin yksinkertaisuuteen, mutta rakastan maustaa tyyliä jollain pienellä ja erikoisellakin yksityiskohdalla. Kuten esim. juuri nämä viikset, blingbling-tossut, erikoiset korvakorut, hiuskoristeet yms. Ei tietenkään kaikkea kerralla vaan yksi tarkkaan harkittu juttu :)

Tarkoitus oli ajaa uudet kengät sisään illan aikana, mutta eilen sai kyllä istuksia ihan liiankin rauhassa seinustalla. Kolmannet Finkku-tanssit tälle viikolle olivat siis todella vaisut. Sunnuntain ikärakenne oli muista illoista poiketen yllättävän vanhemman puoleista ja omaan hakuryhmään sopivat miehet loistivat poissaolollaan - niin kyllä loistivat miehet noin ylipäätäänkin. Naisia oli onneksi selvästi vähemmän kuin viime viikolla, mutta hakevia miehiä todella niukalti. Onneksi oli muutama tuttu paikalla, joiden kanssa pääsi tanssimaan, mutta istumiseksi meni suurelta osin. Kahviossa tuli syöstyä 1,5 kakkupalaa tähän suruun. Arvonnassakaan ei onni potkinut. Naistenhaun istuin, koska fiilis oli lähinnä "fuck this shit" -tasoa. Miestenhaun aikana hain kyllä kaksi kertaa putkeen :P

Ei siis jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa eiliseltä, mutta silti ei ollut missään nimessä pohjanoteerauskaan. Kivempaa lavalla oli kuin istua kotona ja olisin todennäköisesti lähtenyt silti vaikka olisin tiennyt illan kulun etukäteen! Sain uudet kengät ja silloin kun pääsin tanssimaan minulla oli kivaa. Kahvion kakut oli taas tosi hyviä ja iltakin oli niin kaunis eikä lukuiset ampiaisetkaan pistäneet. Ja 3/4 tanssi-illasta oli enemmän kuin hyviä niin ei voi kuin olla tyytyväinen viikon tansseihin :) Huomenna on muuten Lahden matkustajasatamassa Lahden lavareiden järjestämä tanssitapahtuma klo. 18-21. Pakko sinne on vähän mennä norkoilemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti