19.6.2016

Saija Tuupanen&EX-miehet & Myrskytuui, Antti Törmäsen fusku-päivä @ Jenkkapirtti

Eilen oli kyllä oikein blääh-päivä. Vettä tuli kuin Esterin ”öhöm” enemmän ja vähemmän koko päivän. Siksipä oli oikein hyvä syy harrastaa tanssia melkein aamusta iltamyöhään. Ennen illan tansseja Jenkalla oli Antti Törmäsen ohjaama fusku-kurssipäivä. Kursseja oli yhteensä 5 alkaen perusteet/keskitasosta aina punaiselle eli vaativalle tasolle. Neljän seinän sisällä sateen pitäminen ei oikein napannut, joten päätin lähteä katsomaan mikä meininki kursseilla olisi. Jälkikäteen ajateltuna kiva että lähdin. Olin ensin yhdellä perusteet/keskitaso – tunnilla ja jäin sitten vielä yhdelle keskitasolle heti perään. En ole koskaan ollut Törmäsen vetämillä kursseilla joten siltäkin kantilta oli kiva käydä testaamassa. Itse tykkäsin hänen tyylistään ja enköhän uudestaankin tieni Antin kursseille löydä. 

Valitsin ensimmäiseksi tuon perusteet/keskitaso-tunnin, koska vähän vaikea tätä omaa ”tasoa” on määrittää ja tuosta vuosi olla apua sen haarukoinnissa. En myöskään halunnut pahasti yliarvioida omia taitojani. Pärjäsin ensimmäisellä tunnilla omasta mielestä hyvin ja kävimme muutamia peruskuvioita, joita sitten maustettiin hieman jollakin lisällä. Kivoja, itselle uusia juttuja. Kyllä sitä vaan taas huomasi oman vajavaisuutensa seuraajana. Siinä ehdottomasti pitäisi allekirjoittaneen kehittyä paljon lisää. Jotenkin jalkani palasivat sieltä ”kyllä minä osaan fuskata” – pilvilinnastani takaisin maanpinnalle.. Mulla on kyllä niiiiiin paljon vielä opittavaa, mutta alku nyt ainakin on ihan lupaava – ajan kanssa minustakin tulee vielä hyvä. Toisella, keskitason tunnilla, käytiin jo hieman haastavampaa kuviota, mutta tässäkin pärjäsin omasta mielestäni hyvin. Sain kehuja opettajaltakin, että ei se nyt niin huonosti voinut mennä. Sain jopa tanssia Antin kanssa kurssilla käydyt kuviot muiden kuvatessa – semipaineet oli kyllä päällä, mutta hoidin homman kotiin! Nyt voi tuulettaa :D Kursseilla oli kivaa kun sattui molemmille melkein tasaparit, toiselle kurssille oli jopa naisista pulaa – siis kuvitelkaa, pulaa naisista. Mihin tämä tanssimaailma on oikein menossa!?

Illan tansseissa sain nauttia koko illan omalla kohdallani erittäin harvinaisesta ja etuoikeutetusta asemasta – tanssiseurastani lähti viejä kavaljeerikseni koko illaksi. Sain siis tanssia ihan niin paljon kuin jaksoin! Kerrankin sai vain nauttia kaikkia kappaleet parketilla, ei stressiä  pääseekö sen lempibiisinsä tanssimaan vai ei. Ei stressiä naistenhausta, rivissä seisomisesta, tanssiin pääsystä, kävelyttäjistä, humalaisista. Jaksoinkin tanssia siihen kahteentoista asti, jonka jälkeen töppöset olivat mukavan kipeät. Merkki onnistuneesta illasta. Oli niin mukavaa :) Tanssijoita aluksi laiskanpuoleisesti, mutta jostain heitä sitten kuitenkin kaivautui lisää parketille. Saijakin oli niin hyvä, ihanan kaunis, energinen ja pirtsakka artisti. Tietysti häneltä myös hyvät musiikit tanssittavaksi. Ei Myrskytuulikaan huono ollut.

Edellisen tanssi-tourneen jäljiltä räjähtäneet tanssitossuni oli kursittu takaisin kasaan ja liimaus kesti tällä erää illan pyörähtelyt. Ja nyt kun pääsin tähän bling bling glitter-huumaan niin Englannista sitten tilasin vielä toiset tanssitossut – saanko esitellä : glitter gold edition. Kohta iskee valinnan vaikeus kengistä ennen tanssi-iltaa :D Sen kolmen päivän putken jälkeen kun kengätkin repsotti niin omatkin töppöset oli kärsineet vaurioita. Mikäs sen mukavampaa kuin päästä oman äidin jalkahoitolaan hoidattamaan tanssivarpaat kuntoon :)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti