5.6.2016

Matti&Teppo & LäpiValaisu @ Jenkkapirtti

Nyt on kotilavakin korkattu tältä kesältä, vihdoinkin! Matti&Teppo tuli missattua silloin maaliskuussa reissun takia niin täytyy myöntää, että olin jo hieman odottanutkin tätä iltaa. Allekirjoittaneesta nämä kaksi herraa ovat jo sen verran legendoja puujalkavitseineen, että kerran kesässä tämäkin tulee kokea. Hyvin jaksavat vetää ”shöytä” (=show) vaikka ikää mittarissa jo reilusti yli kuudenkympin ja kiertäneetkin tanssilavoja karvan auki viiden vuosikymmenen ajan. Vau. Joku mies minulle tanssiessaan sanoikin, että samat vitsit on vielä niin kuin 30 vuotta sittenkin – voin hyvin kuvitella tämän :D Illan toinen pumppu olikin sitten sen ikähaitarin toisesta päästä. Jotenkin ensimmäistä kertaa kiinnitin eilen asiaan huomiota ja piti käydä netistä kaivamassa tietoa LäpiValaisun pojista. Ja poikia he totisesti olivat, nuorin heistä taitaapi olla alle 15-vuotias ja vanhinkin ehkä juuri ja juuri täysi-ikäinen. Mielestäni soittivat ihan mukiinmenevästi, mutta välillä oli kyllä siellä seassa jotain ihmeellisyyksiä. Nuorena se on vitsa väännettävä, kovaa duunia, keikkaa ja herkällä korvalla kehityskohteita kuunnellen heistä tulee kenties tosi hyviä, tsemppiä!

Ilta tarjosi mukavia kappaleita kaikin puolin ainakin omaan makuuni, mutta tanssillisesti itselle oli nyt tarjolla vain perus sossufoxia  – ei huonoa, mutta ei todellakaan tajunnanräjäyttävää menoa. Illan aikana kolmen viejän kanssa pääsin keksipurkille maistamaan tanssin herkkuja. Näistä kolmesta yhden kanssa löydettiin hunajapurkki, onneksi useamman kerran. Pelasti iltani. Se 6-7 minuuttia tuntui minuutilta siinä sylissä! Porukkaa oli paikalla suht paljon, mutta ei mielestäni nyt mitenkään ruuhkatanssit. Hieman tilanteita kyllä aiheutti Matin&Tepon esiintymisen aikana lavan eteen pakkautunut fanijoukko. Onneksi sopu sijaa antoi, ainakin jonkin verran..  Oman ikäiseni suorastaan loistivat poissaolollaan. Oltiin kaverin kanssa aika lähelle paikan ainoat tanssivat nuoret. Ensimmäinen haku tipahti illan toiselle kappaleparille ja hakijalta jota en kyllä osannut yhtään odottaa. Yllätyin positiivisesti :) Illan aikana tuli tanssittua pääasiassa uusien tuttavuuksien kanssa, koska tuttuja ei juurikaan ollut mestoilla. Ikäjakauman ollessa varsin varttuneemman puoleista pääsin silti yllättävän mukavasti tanssimaan vaikka epäilen tuon ikäjakauman vaikuttaneen kyllä hakuihini – tai sitten ne miehet sokaistuivat minun uusista tanssikengistä, heh!

Koska kesälavoilla käy varmasti satunnaiskävijöitä sekä ei-tanssivaa porukkaa (ehkä enemmän kuin talvikaudella) niin ainakin allekirjoittaneen pitää ruveta taas katsomaan tarkemmin ketä hakee. Naistenhaulla hain tanssimaan miestä, jonka olin kyllä säännöllisesti nähnyt lattialla pitkin iltaa ja ihan siististi rivissäkin seisoskeli. Jo ensiaskeleista lähtien haistoin kuitenkin kuningas alkoholin hengityksestä ja eipä askeleet nyt vallitsevaan rytmiinkään aina osuneet. Jonkun ajan päästä mies kysyy minulta ”Mitesh onksshh ollut kivah iltah?” ja katsoo minua pää liki 90 asteen kulmassa. Tiedättehän, juuri sellaisella humalaisen sössötyksellä höystettynä :D Tämä pisti tirskuttamaan niin kovin ainakin itseäni, vieläkin naurattaa. No ei siinä, käveltiin sitten aina milloin mihinkin rytmiin kaksi kappaletta lävitse. En kerro tätä siksi, että olisin inhonnut tätä tapausta vaan siksi, että mielestäni tämä oli kaikessa koomisuudessaan huvittavaa, lisäksi muistutus itselle olla tarkkaavaisempi vastapuolen mahdollisen liiallisen humalatilan havaitsemisen suhteen. Tosin, enpä kyllä olisi etukäteen päällepäin osannut arvata moista. Lopputulemana jäi vähän valju fiilis tansseista, mutta tulipahan käytyä. Onneksi oli se yksi timangi joukossa, muuten olisi harmittanut. 


Palatakseni vielä jokseenkin miesten tahmeaan hakuhalukkuuteen niin olisikohan osasyy ollut viereisessä kuvassa heh :P Näistä kaunokaisista nimittäin sokaistuu itsekin! <3 Tässä siis minun ihanat uudet bling bling glitteriset kimaltavat kauniit ja auringon kanssa kilpaa säihkyvät uudet tanssitossuni! Olen aivan rakastunut näihin, paras ostos, nam. Eilen oli siis ensimmäistä kertaa testissä ja oli mukavat tanssia - kyllä kelpaa kirmata nyt lavoilla näillä kengillä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti