12.8.2018

Finlanders & Jyrki Nurminen @ Jenkkapirtti


Elokuun puolelle venyi, mutta pitäähän sitä kerran kesässä kotilavalla käydä. Lauantain Jenkka oli myös pieni ex-tempore ajatus, mutta perjantain tapaan sekin oli lopulta hyvä päätös. Päätöstä avitti sekin, että sain haalittua tanssipasseihin sen verran leimoja joten pääsin vapaalipulla sisään ja yhtenä illan esiintyjistä olisi Jyrki Nurminen. Saavuin paikalle tanssien alkuun ja tarkoitus olikin, sillä halusin nähdä Jyrkin esiintymistä alusta alkaen. Tämä taitaakin olla ensimmäinen kerta kun hän on päässyt esiintymään ”pääartistina” – toki heti kovaan seuraan Finkkujen kaveriksi. Jyrki on kyllä Kehräämöllä esiintynyt useamminkin, mutta jos niitä nyt ei lasketa mukaan. 2015 allekirjoittanut otti varsin haparoivia ensiaskelia tanssin parissa, tuli Nick´sillä tanssittua Jyrkin kanssa toisinaan alkeissa – hän aina jaksoi tsempata minua vaikka ne askeleet meni kerta toisensa jälkeen sekaisin, kiitos siitä :) Ja hyvät oli eiliset setit, kiitos myös siitä! Upeaa laulua, monipuolista tanssimusiikkia joka meni jalan alle – just hyvä paketti.  Eli täältä vahva suositus Jyrkille, ja vaikka en tuntisikaan entuudestaan niin silti suosittelisin! Finkuiltakin ihan hyvät setit kajahti ilmoille.

Elisiset tanssi eivät olleet mitkään ruuhkaiset, ihan sopivasti oli tilaa parketilla pyörähdellä ainakin alkuillasta. Eniten illassa ehkä ”harmitti” se, että ei päässyt lattialle fiilistelemään niin usein, mutta tämä oli arvattavissakin. Itseni ikäisiä ei juuri paikalla ollut ja tanssijoiden keski-iän ollessa itseäni n. parikymmentä vuotta vanhempaa saapumiserää niin suurimmaksi osaksi ilta meni seisoskeluksi. Mutta kyllä sitä loppupelissä kuitenkin sai tanssia silti, että ei mitään valittamista siinä suhteessa. Ensimmäisellä tunnilla tipahti pari-kolme hakua ja ensimmäisen naisten puolituntisen käytinkin sitten surutta hyväkseni. 3 kappaleparia tuli käytyä pokkaamassa eli vain tangot jätin välistä. Kieltämättä olin itsekin vähän yllättynyt, että miten minä nyt noin menin innostumaan :D Hupsistaa…Kun miestenhaku taas alkoi niin vähän tyssäsi, mutta pari hakua osui kuitenkin kohdalle. Yhdentoista aikaan oli aika suunnata kisamakkaran kautta tyytyväisenä kotiinpäin.

Nämä oli kyllä yllättävän mukavat tanssit siihen nähden, että ihan yksin olin liikenteessä ja ikäjakauma oli tosiaan itselle huono. Jos ei tanssihuki osunut kohdalle niin musiikki oli vallan viihdyttävää kuunnella ja oli myös ihan kivaa katsella muiden menoa. Nähtiin myös komea muikku-sukellus polkassa, noh onneksi hänelle ei käynyt kuinkaan ja polkat jatkuivat hymyssä suin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti