6.3.2016

Saija Tuupanen & Ex-miehet ja Teemu Harjukari @ PesäkallioEilen tuli lähdettyä ihan ex-tempore tanssimaan Pesäkalliolle. Alkuperäinen suunnitelma oli jääkiekko-ottelu, leffa sekä muutama kupliva kaupungin sykkeessä. Mutta näin jälkikäteen ajatellen en ollut yhtään pahoillani siitä, että muutin lennosta suunnitelmaa ja nuo kaksi viimeistä vaihtuivatkin sykkeeseen kotipesällä. Koko päivän olin kuunnellut tanssitossujen vienoa kopinaa eteisessä, mutta jalat ei kyllä olleet yhtään niin innoissaan ajatuksesta. Kun kyyti ja seurakin järjestyi niin eipä siitä pystynyt kieltäytymäänkään.

Porukkaa oli ihan mukavasti paikalla siitäkin huolimatta, että massaHurmaaja soitti Kouvolassa samaan aikaan. Varmaan suurin osa nuoriso-osastosta oli sinne karannut, sillä ei kyllä ollut juurikaan omaa ikäluokkaa. Mutta ei se nyt minua haitannut, sillä minä tanssin sulavasti myös itseäni vanhempien kanssa – ja ihan mielelläni. En ole koskaan ollut vielä Saijan keikoilla ja kyllä kannattaa mennä jatkossakin. Saija oli hyvä! Teemu Harjukarista jäi itselle nyt vähän sellainen hajuton ja mauton fiilis. Saijan tuotantoa olen suhteellisen vähän ennakkoon ylipäätään kuunnellut pl. ne muutamat ”hittibiisit” puhumattakaan tuosta Teemu Harjukarista. Musiikit eivät kylläkään siis saaneet itseäni tanssitaivaisiin tai tuottaneet suuria vilunväristyksiä. Ilta tarjoili kaiken kaikkiaan ainakin itselle tasapaksua, mutta ihan hyvää perus tanssimusiikkia höystettynä muutamalla helmellä.

Oli kiva kun oli paljon tuttuja liikenteessä. Löytyi ainakin yksi täysin uusi viejä, jonka kanssa tulee varmasti samalle lavalle osuessaan tanssittua monta mukavaa tanssia. Hänen kanssaan tuli kyllä illan parhaat valssit nojailtua, oi että. Harvoin oikeasti ihan täysin tuntemattoman ihmisen kanssa osuu askeleet ihan heti just eikä melkein! Normaalista toimintavastani poiketen tanssin pääasiassa samojen viejien kanssa koko illan, mutta kun ne kaikki oli hyviä ja mieluisia niin miksipä ei, välillä tämmöinenkin ilta :) Sen verran olin tavoilleni uskollinen kuitenkin, että tuli haettua naistenhaulla paria ihan uutta kasvoakin tietysti.

Olin kyllä kieltämättä erittäin laiskalla tanssipäällä, myönnän vetäneeni vähän ns.puolivaloilla. Siitä kertoo se, että päivystin myös kahviossa tavallista tanssi-iltaa enemmän – join jopa yhden lonkeron! Kaikki ne, ketkä minut tuntee niin uskokaa tai älkää. Rasti taas seinään, en ole nimittäin koskaan juonut mitään alkoholipitoista lavatansseissa  hahah :D Ilta ei siis ollut tanssitaivaissa leijumista, ei oikeastaan lähelläkään, mutta kivaa silti oli. Tansseissa on aina kivaa. Sain tanssia, oli kivaa seuraa ja mukavia viejiä ja tuli taas mittariin muutama tärkeä tanssikilometri tämän tanssitaidon parantamiseksi!


Ps. Ensi viikonloppuna Pe Taikakuu + La Sinitaivas = tanssitaivas?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti