13.3.2016

Perjantai @ Satulinna & Taikakuu - Lauantai @Pesäkallio Heidi Pakarinen & Karavaani ja Sinitaivas

"Na-na-na-naa-na-na-nan-nan-naa... Tänä iltana ei tuu pakkeja!"

 

Enpä tarkasti muista milloin viimeksi olisin käynyt ihan kahtena iltana peräkkäin tanssimassa. Kesällä ehkä viimeksi. Täytyy sanoa, että nyt on kyllä tanssittu sen verta paljon, että jätän tämäniltaisetkin treenit ihan sen takia välistä, kun ei vaan jaksa..Myönnän, että ehkäpä siinä on vähän sitäkin kun treeneissä olisi tänään pääasiassa tarjolla vain polkkaa ;)

Perjantaina oltiin porukalla Satulinnassa tanssimassa kenenkäs muun kuin Taikakuun tahtiin. Viimeksi kun minä Satulinnassa kävin niin ensimmäiset pakit ikinä oli tosiasia - nyt en saanut rukkasia! Jes! Tosin poikkeuksellisesti tälläkin kertaa tanssin käytännössä 90%:sti omien seuralaisteni kanssa. Ehkä muutoin olisin saattanut ne rukkaset jostain kaivaakin? ;) Itselle tosiaan Satulinnan ensimmäisestä kerrasta jäi vähän outo maku kaikinpuolin suuhun ja perjantai-illalle minulla ei siksi juuri ollut odotuksia minkään suhteen. Onneksi oli tuttuja tanssittajia niin ainakin tiesin, että lattialle pääsisin viimekertaista enemmän pyörähtelemään. Heti tanssien alusta minua haettiin jopa kolme kertaa putkeen tanssimaan (hakijat eivät olleet minulle tuttuja)! Vau, ajattelin. Yleensä kun vieraassa paikassa vieraan kasvon ,siis ainakin allekirjoittaneen, on aluksi vaikea päästä tanssimaan. Alku oli siis erittäin positiivinen yllätys ja olihan se iltakin taas kerran kaikinpuolin muutenkin oikein mukava.

Lauantaina tanssittiin sitten vuorostaan kotipesällä. Ennen tansseja oli Bettina Karppisen järjestämä fusku-kurssi, jolle tuli mentyä ihmettelemään menoa kun se nyt lipun hintaan kerta kuului. Itselle kurssi ei tarjonnut mitään, kuin ehkä yhden uuden kuvion, jota sitäkään ei ehtinyt kuin pari kertaa kokeilemaan. Näin jälkikäteen ajateltuna lyhytkurssista olisi voinut olla joku pieni "tasokuvaus" ennakkoon, mitä olisi hyvä osata etukäteen/käydään kurssilla läpi. 85% tunnista käytiin ihan perusaskellusta ja viimeisenä  kuvio. Vaikka perusteiden kertaaminen ei koskaan ole huono asia niin olisin voinut istua vaikka kahviossa, jos nyt olisin tiennyt, että se alkaa niin alusta. Oli vähän hohhoijaah-meininki..

Tansseissa ei sen sijaan tarvinnut onneksi haukotella. Minusta on hauskaa kokeilla ja tehdä asioita eri tavalla kuin normaalisti jo ihan vaihtelunkin vuoksi, niin illan teema oli seuraava : hain ainoastaan miehiä, joiden kanssa en ole ennen tanssinut sekä pysyin parhaani mukaan pois "tyrkkyrivistä". Sanotaanko, että taisin onnistua tässä missiossani 85%:sti. Tanssin kyllä tottakai tuttujen viejien kanssa, jos he tulivat minua hakemaan, mutta siis itse hakiessani pyrin aina hakemaan minulle tuntematonta kasvoa. Kyllä sinne minunkin hakuihini lipsahti muutama tuttu tanssittaja, mutta sain kuitenkin napattua kiinni monta uutta kasvoa - ja sehän oli tarkoituskin. Halusin myös kokeilla, miten se kala syö vaihteeksi "tyrkkyrivin" takaa. Ihan kohtalaisesti söi sieltäkin, ei huonosti ollenkaan. Yleensä päivystelen joko nimenomaan "tyrkkyrivissä" tai ainakin hyvin likellä. Nyt ajattelin ottaa siihen vähän etäisyyttä ja jättäytyä taaksemmaksi väljemmille vesille/portaille. Siinä vaiheessa kun oli 3 riviä Pirkkoa edessä jonossa niin aika toivoton olohan siellä perällä oli :D Oli hauskaa kokeilla tälläistä, seuraavalla kerralla täytyy kokeilla jotain muuta :)

Mites illan musiikit? Heidi Pakarinen oli kyllä ihana, tykkäsin! Upea nainen! Sinitaivaskin oli kyllä hyvä, mutta ei nyt jotenkin iskenyt sitten kuitenkaan. Jotenkin jäi mieleen, että oli aika vähän kädenalimusiikkia koko illan aikana. Sitä kun nykyään on niin paljon ohjelmistossa niin huomasi, että jotain tuttua puuttui. Lattareita oli mielestäni aika paljon ja ehkä vähän semmoista rauhallisempaa menoa. Tanssijoita oli runsaasti, mutta ei nyt suoranaisesti ruuhkatansseista voi puhua. Törmäilyjä taas jotenkin ihmeellisen paljon. Itse astuin monen daamin jalalle (anteeksi leidit!) vahingossa ja omille jaloille astuttiin vähintään yhtä paljon. Oli kiva tanssiviikonloppu vaikka en nyt tanssitaivaaseen asti päässytkään leijumaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti