9.8.2017

Helminauha @ Kolmilammi

Ensi kesänä nähdään!
Kesälomaterveisiä Hämeestä :) Kesälomalla on tullut reissattua Pohjanmaalla sekä Savon seudulla. Suunnitelmissamme oli käydä myös uusilla lavoilla, mutta harmittavasti kaikilla matkamme varrella olleilla paikoilla tanssit olisivat olleet vain viikonloppuisin tai meille muutoin epäsopivana ajankohtana. Useammankin lavan opasteita kuitenkin matkan varrella vastaan tuli. Puumalan kauniiden maisemien keskellä pysähdyttiin Pistohiekan lavan pihaan ja kävin nappaamassa oheisen kuvan. Tässäkin tapauksessa olimme päivän etuajassa sillä seuraavana iltana olisi ollut tietenkin tanssit. Muutenkin humpalla ei ole ehtinyt lomalla käymään niin paljon kuin olin etukäteen suunnitellut. Tosin sitä voinkin sitten miettiä, että onko muka parempaa ajanvietettä kesällä kuin tanssit..? :)

Viime sunnuntaina kuitenkin piti päästä ulkoiluttamaan uutta tanssimekkoani, jonka olin reissusta hankkinut. Kyllä tosiaan kelpasi pyörähdellä kun uusi tyllihamekin toi muhkeutta helmaan, tykkään :) Sunnuntai oli kovin kovin sateinen ainakin täällä päin ja
Sataa sataa ropisee...
nämä sadetanssit eivät olleet houkutelleet paikalle kuin vähän tanssijoita. Saavuttiin hieman puoli seitsemän jälkeen paikalle ja autoja oli ehkä 7 rivissä ja parketillakin pyörähteli arviolta n. 25-30 paria. No jos viimeksi harmitti ruuhkat niin ei taatusti harmittanut enää :D Tilaa oli siis vallan ruhtinaalisesti ja mikäs siinä - ei tarvitse aina tanssia kylki kyljessä. 

Helminauhaa olen viimeksi käynyt kuuntelemassa Mäntsälässä viime toukokuussa. Piti ihan tarkistaa, mitä olen tästä yhtyeestä silloin maininnut, mutta en näköjään mitään. Muistikuvat ovat luokkaa ihan hyvä, mutta minut jätti kyllä sunnuntain veto ihan kylmäksi. Liekö lähes masentava sateinen kesäsää syynä vai mikä, mutta lähes kaikki bändin esittämät kappaleet tuntuivat mielestäni kovin melankolisilta. Kolmannen setin alussa oli pari letkeää ja reipasta biisiä, mutta muutoin oli tosi vaikea itsellä saada menofiilistä päälle. Kiitosta kuitenkin on syytä antaa, että ohjelmisto oli mukavan monipuolista. Ei pelkkää fuskua ja buggia, jota muuten tulee yllättävän paljon nykyään. Nyt kun oli tanssit, jossa oli muutakin musiikkia kuin niitä niin sen huomasi selkeästi. Löytyi sambaakin. Monipuolisuuden perään kuuluttavat tanssijat, kannattaa tsekata tämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti