12.7.2017

Teivaan Lokin terassitanssit @ Lahden Satama

Noniin viimeistä vaille paketoituna nämä kolmen päivän tanssitarinat. Eilen kokoonnuttiin tanssiperheen kanssa Ravintola Teivaan Lokkiin Lahden matkustajasatamassa ensisijaisesti juhlimaan ystäviemme vuosipäivää, mutta ainahan meillä on aikaa tanssille siinä sivussa. Pienet tanssit on aina hyvä tapa kruunata juhla kuin juhla..:)

sataa sataa ropisee...
Tanssimaan pääsee siis tiistaisin klo 1800-2200 Ravintola Lokissa En ole aikaisemmin käynyt täällä, vaikka on ollut suunnitelmissa joskus aurinkoisena päivänä mennä istumaan iltaa ihan muuten vain. Lippu maksoi 6 € ja dj soittaa musiikkia levyltä. Musiikki oli perinteistä iskelmämusiikkia sisältäen ikivihreitä ja ehkä vanhemman väen makuun sopivaa tanssimusiikkia. No tämä lienee ihan ymmärrettävää sillä Lokin tanssit ovat enemmän varttuneemmalle väelle suunnattuja joita meitä lukuunottamatta olikin suurin osa paikallaolijoista. Ilman ollessa sateinen, ei tanssijoita juuri ollut. Aurinkoisen sään sattuessa pääsee nojailemaan ulkoterassillekin. Meitä ei onneksi haitannut se, että lattialla oli tilaa vaan otimme rohkeasti lavan haltuun ja pidettiin oikein mukava kolmituntinen keskenämme :)

Tulipahan siis käytyä täälläkin, vanhemmille tanssijoille ehkä perinteisen ravintolatanssien korvaaja, mitä tästä kaupungista ei enää oikeastaan ole enää juuri löytynyt sen jälkeen kun Alex Park loppui. Oma muistoni Alex Parkista on se, että toimin tanssivalle ystävälleni naulakkona ja minua tultiin hakemaan tanssimaan. Kieltäydyin, koska en osannut silloin tanssia. Mies tarjoutui opettamaan, mutta silti en vain lähtenyt. Vasta oikeasti tämän harrastuksen aloitettuani tajusin kuinka epäkohtelias olinkaan ollut. Voi minua :P Oli hetken olemassa myös ravintola Yöjalka, joka ilmeisesti tavoitteli tanssiravintolan mainetta, mutta loppu tuli sillekin. Itse olen ollut muutamassa työvuorossa ko. paikassa, mutta silloin en vielä ymmärtänyt hyvän päälle (=tanssin) mitään. Kuka tietää, ehkä olisin sitten siellä tyhjässä ravintolassa jorannut yksinäni..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti