20.11.2016

Aki Samuli & Fantasia @ Pesäkallio


Mukavaa sunnuntaita! Vielä tässä hieman yli tunti sitten oli harmaata ja mustaa, mutta jo nyt näkyy valkoista, joskin rännänsekaista, satavan taivaalta ja maakin on saanut mukavasti väriä. Voisihan tuo talvi tulla lopultakin jäädäkseen. Vallitsevan sääilmiön toteamisen ja pohdinnan jälkeen voinkin siirtyä itse päivän aiheeseen – eilisiin tansseihin Pesäkalliolla. 

Edellisistä humpista Satulinnassa ei yllätys yllätys olekaan kuin vain parisen viikkoa ja nyt jo taas lavalla menossa. Tämä on kyllä tämän syksyn käyntiennätys, kaksi kertaa kuussa. Wow! Melkein rastin kyllä nyt joutuu piirtämään olohuoneen seinään tämän saavutuksen johdosta..:) Tanssitossua ulkoiluttamaan lähdin pääasiassa kahdesta syystä – sain itselleni tanssittajan illaksi sekä halusin Akin keikalle. Tanssijoita oli kyllä tosi vähän liikenteessä. Enpä muista milloin Pesällä olisi ollut noin väljää läpi illan. Ehkä orastava pikkujoulukausi, Lahti-Hallissa ollut Hectorin sekä Sibeliustalossa YÖn konsertti (molemmat loppuunmyytyjä) verottivat väkimäärää. Ehkä tähän on voinut vaikuttaa myös vallitseva avaruussää sekä kuun ja tähtien asennot suhteessa Saturnuksen kiertorataan, tiedä näitä. No samapa se, mahtui ainakin nojailemaan. Ja onneksi tanssiin pääsyä ei tarvinnut muutenkaan miettiä, koska tanssitakuu oli eilen taattu seuralaisen sekä tuttujen toimesta. Väki oli keskimääräistä vanhempaa, me nuoret selkeä vähemmistö. Naisia oli heitäkin yllätys yllätys enemmän kuin viejiä. Tämä nyt ei muutenkaan ole mikään poikkeus, ennemminkin sääntö. Ihan tyhmä sääntö onkin, eikös sitä voisi muuttaa? :p Itse jaksoin riehua lattialla jonkun 2,5 tunnin verran, mutta sitten tuli kyllä noutaja ja meno alkoi hiipumaan kuin itsestään. Lauantaipäivän aamun treeni-aktiviteetit ottivat omansa ja loppuilta meni sitten enemmän pyrstöllään istuen. Mutta eipä minua haitannut, oikein mukavaa oli taas ja kiva kun näki tuttujakin piiiiitkästä aikaa :)
 
Nimikirjoitukset hankittu :)
Muistaakseni Akin keikalla kävin ensimmäisen kerran viime kesänä Jenkalla, kun hän oli lopettamassa tangokiertuettaan. Jo silloin taisin kirjoittaa, että tykästyin häneen kovin.  Eipä Aki pettänyt tälläkään kertaa. Mielestäni hänellä on kyllä jokin itseeni vetoava lavakarisma sekä energia, lisäksi myös miellyttävä lauluääni. Hänen bändinsä Fantasia veti ensimmäiset pari settiä ja itse mestari kaksi viimeistä. Suurimmaksi osaksi musiikki kävi oman jalan alle moitteetta. Koska paikalle oli buukattu vain yksi esiintyjä, niin bändin tauon aikana soitettiin levymusiikkia. Minä olen sitä mieltä, että levytanssit pitäisi olla erikseen.  Jos ei saada useampaa esiintyjää niin sitten tanssit alkamaan myöhemmin tai loppumaan aikaisemmin jotta livemusiikki soi koko ajan. Maksa nyt 16 euroa siitä, että levymusiikki soi. Yhtä hyvin voisin mennä joraamaan tuohon paikalliseen sen saman musiikin tahdissa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti