30.5.2016

Myrskytuuli @ Kolmilammi


 

Neljän viikon pitkästyttävä tanssitauko on viimeinkin lusittu ja eilen aukesivat portit allekirjoittaneelle lopullisesti kesälaitumille. Lauantaina lenkillä ollessani koin kauhunhetkiä ja koko tanssikesä vilisi suorastaan silmieni edessä kun satutin nilkkani. En tiedä kumpi oli tuskaisempaa, jäätävä kipu nilkassa sinä hetkenä vai pelko kauhuskenaariosta koko tanssikesän menemisestä sivu suun. Onneksi ei mennyt tällä kertaa pahemmin. Nilkka tukevassa teipissä mentiin tanssit läpi – onneksi tällä tarinalla oli suht onnellinen loppu  :)

Auto täynnä innokkaita matkalaisia lähdimme katsastamaan Kolmilammin lavan illan tarjontaa.
Vaihtoehtoina oli myös itselle vielä toistaiseksi tuntematon Tirvan lava (massa)Hurmaajineen, mutta näin jälkikäteen sanottuna ei kyllä oltaisi paremmin voitu valita tanssipaikkaa eiliselle. Ennen tansseja oli Antti Törmäsen fusku-kurssi, jolle sai osallistua pääsylipun hinnalla. Saapuessamme sisällä olikin jo ihan kivasti porukkaa fuskaamassa. Ennen bändin aloittamista piti tietysti käydä testaamassa paikan houkutteleva kahvi- ja kakkutarjonta – ja hyvää oli! Suurimmat houkutukset tarjosi kuitenkin paikan tanssilattia. Viime kesänä kävin kerran Kolmilammilla tanssimassa ja mieleeni jäi se, ettei juurikaan päässyt tanssimaan. Tosin viime kesänä menin minä minne tahansa tanssimaan niin aina oli sama fiilis – ja olinhan minä silloin vielä niin kokematon tanssijanalku muutenkin. Olen jotenkin nyt oppinut ja sisäistänyt sen, että suhtaudun tansseihin ilman mitään ennakko-odotuksia ja annan illalle mahdollisuuden yllättää minut, harvemmin joutuu enää pettymään.

Aina kun astuin riviin niin siitä tuli sitten melkein poikkeuksetta lähtö parketille. Olin ihan äimänä ensimmäisen tunnin jälkeen kuinka mukavasti niitä hakuja oikein tipahteli kohdalle ja ihan ennestään tuntemattomilta hakijoilta! Tanssijoita oli mukavasti ja jäi hyvin tilaa vielä tanssiakin. Naisia oli tietysti hieman enemmän, mutta mielestäni ihan kohtuullinen mies-nais-suhde oli edustettuina. Naistentunnilla sain haettua lähes kaikki ne miehet, jotka minuakin tanssittivat alkuillasta sekä tietysti 3 ihan uutta kasvoa. Enpä ole hetkeen jaksanut olla näin tomerana naistentunnilla, olipas se kyllä piristävää :) Viejät olivat ihan jokainen kyllä mahtavia ja tarjosivat hykerryttäviä tanssielämyksiä- ja sylejä, ja tämä tytsy sai kyllä taas tanssia itsensä ihan tainnoksiin. Myrskytuuli tarjoili mukavat sävelet jalkojen alle. Ainoa miinus oli, että väliaikamusiikki soi kyllä niin hissukseen, että toiselle puolelle lavaa sitä ei välillä kuullut ollenkaan.

Kun antaa mahdollisuuden niin ei voi yllättyä kuin positiivisesti, enemmänkin. Varmasti jotkut muutkin samaisella alueella olleet yllättyivät vallan positiivisesti – nimittäin hyttyset. Ulkona ei ihan kauan viitsinyt vilvoitella semmoisen lauman kupattavana. No kuppasivathan ne kyllä sisälläkin ja tanssiessa. Tanssinautintoa ehkä hieman latistaa kun jalkaa kutittaa niin maan pirusti etkä pääse raapimaan seuraavaan kahteen minuuttiin argh :D Matkaan lähdettäessä taivas oli pilvessä, mutta illan edetessä pilvet kaikkosivat, tyyni, kaunis ja aurinkoinen kesäilta teki illasta vielä täydellisemmän. Kolmilammi miljöönä on kyllä ihanan intiimi ja romanttinen lava suomalaisen luonnon keskellä. Täällä kannattaa käydä! Kotiinpäin ajellessa yötön yö, apilapellot, tien reunassa leijaileva usva, ihana tanssi-ilta, hiljaisuus, rauha = onnellisuus.

Yksi sana – Suomen kesä. Eipä ole sen voittanutta <3

Jos uimaan haluat mennä nyt..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti