31.5.2016

Blogi täyttää vuoden!


Vautsi! Ihan suoraan sanottuna en olisi ihan heti uskonut itseni tuntien, että tämä kirjoittelu kantaa vielä vuodenkin päähän. Tällä päivämäärällä vuosi tulee täyteen ensimmäisestä postauksestani. Aika mielenkiintoinen ja monivaiheinen matka on kuljettu tuosta päivästä nykyhetkeen. Matka, joka on kylläkin vasta alkutekijöissään. Ensimmäisessä kirjoituksessani lupasin kirjoittaa tässä blogissa tarinoita lavatanssien ihmeellisestä maailmasta uuden harrastajan näkökulmasta. Pohtia sitä mikä lavalla on kivaa ja vähemmän kivaa, millaisia ihmisiä tanssilavoilla käy ja kaikesta siitä, mitä ei ei-tanssiva henkilö lavakulttuurista välttämättä tiedä. Kirjoitukseni&tanssiraporttini ovat pohjautuneet vain omiin kokemuksiini ja fiiliksiini. Olen pyrkinyt niputtamaan realistisesti sen hetkiset tunteet illasta niin hyvine kuin huonoine kokemuksineenkin – antamaan mahdollisimman realistisen kuvauksen nykymenosta lavalla.

Tiedä sitten miten kenenkin mielestä tässä olen onnistunut (jos siellä jossain on edes hieman pidempiaikaisia lukijoita :)), mutta itse ainakin olen tyytyväinen. Olen myös pyrkinyt kirjoittamaan aina milloin mistäkin tanssiin liittyvästä asiasta mm. kursseista, opetuksesta kursseilla, tanssin oppimisen sietämättömästä keveydestä ja mielenkiintoisista aiheista lavatanssikulttuurin ympärillä.  Vuosi sitten toivoin (ja tietenkin edelleen toivon), että tämä blogi antaisi inspiraatiota jollekin aloittaa tämän hienon harrastuksen tai herätellä sitä uudestaan henkiin tauon jälkeen. Tiedä sitäkään kuinka moni on tästä onkeensa ottanut, mutta toivossa on hyvä elää..:) Rohkeasti vain – tässä ei voi kuin voittaa!

Mukavaa, jos olet viihtynyt tarinoiden parissa ja tulet kurkkaamaan toisenkin kerran :)

2 kommenttia:

 1. Anonyymi4.6.16

  Yksvuotis synttärionnittelut Noran blogille :)!! Kiva näitä on lueskella, jatka samaan malliin!
  Olen antanut itselleni kertoa, että blogin perusteella on ainakin jokunen uusi tanssijanalku rohkaistunut aloittamaan tanssikurssin.
  Kesälavoilla tavataan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :)

   Vautsi! Ihanaa kuulla, että olen saanut tartutettua hippusen omaa tanssihulluuttani muihinkin. Aivan mahtavaa, tästä tuli niin hyvä mieli! :)

   Poista