24.4.2016

Taikakuu & Helminauha @ Mäntsälän suurlava

"On Mäntsälä mielessäin.."

Ja totta tosiaan onkin - eikä yhtään negatiivisessa sävyssä kuin siitä kertovassa laulussa. Eilen tuli avattua oma kesäkausi Mäntsälän suurlavalla Taikakuun ja Helminauhan tahtiin. Menomatkalla aurinko paistoi mukavasti, mutta eihän se nyt kovin kesältä tuntunut, kun auton mittarissa oli - 2 astetta pois lähtiessä ja varpaita paleli ensimmäisen puoli tuntia. Hauskaa oli ja ihastuin paikkaan ensinäkemältä. Seuraavassa kappaleessa voisinkin antaa hyvät perustelut ihastukselleni.

Jo heti kun astuin sisälle niin edessä avautui oikein mukavan kokoinen tanssilattia - nelikulmion muotoinen yhdistettynä pyöreään osaan. Bändit esiintyivät nelikulmion päässä.
Lavan vasemmalla puolella oli kiitettävästi terassitilaa - siis jos olisi ollut terassikelit, mutta ehkä nekin sieltä vielä tulevat.. Kahvio sijaitsi niin ikään vasemmalla reunalla ja oli mielestäni viihtyisä sekä tunnelmallinen. Lisäksi pikkusuolais - ja pullatarjontaan oli kyllä panostettu ihan huolella - näytti niiiin hyvältä! Sluprs :) Kävin testaamassa sämpylän ja peukalo täältä, ei todellakaan mitään eilistä kuivaa känttyä. Ja kahviossa käy muoviraha joten siitä myös plussa. Vettä sai ilmaiseksi ainakin laseissa. Alkeellinen mukiparkki näytti olevan kahvion nurkassa. Narikka sijaitsi lavan takana, oli vielä vartioitukin. Vaikka lava sijaitsi hieman tehdasmaisella alueella niin silti se kätki erittäin viihtyisän maailman sisäänsä. Kokonaisuutena toimi oikein mukavasti ja viihtyisin siellä erittäin hyvin myös vaikken tanssisi ollenkaan. Mukavaa kun on ajateltu vähän tai ei ollenkaan tanssiviakin ihmisiä. Tänne kannattaa tosiaan tulla - useammankin kerran tanssii tai ei!

Kun lava on hehkutettu niin seuraavaksi sitten illan annin kimppuun. Tanssit alkoivat jo 1900 ja porukkaa oli vähän laiskanpuoleisesti liikenteessä. Tosin jossain vaiheessa tanssijoita alkoi valumaan enemmän paikalle ja lopuksi oli ihan mukavasti jengiä svengaamassa. Helminauhaa en ollut aikaisemmin kuullut livenä. Orkka ei näin ensikuuntelulla oikein vakuuttanut minua. Onneksi oli Taikakuu - taas. Minusta tuntuu, etten enää käykään muiden keikoilla kuin heidän. Ei saisi kaavoihin kangistua.. Tanssimaan pääsin omasta mielestäni hyvin. En ladannut tälle minkäänlaisia odotuksia, koska uusi lava ja uusi kasvo. Naistenrivi sijaitsi lavan oikealla puolella ja siinä oli penkki pehmikkeineen sekä vilttejä. Minusta naistenrivi pysyi suht siististi hallinassa verrattuna joihinkin muihin lavoihin. Taktiikkani vierailla lavoilla on panostaa naistenhakuun, se kantaa usein hedelmää, mutta sitten toisinaan taas ei. Eilisen saldo oli 5 täysin uutta haettavaa - yleensä on tarkoitus hakea ainakin paria uutta kasvoa, olen tanssimassa sitten missä tahansa kotona tahi vieraissa. Ei auenneet portit tanssitaivaisiin, mutta eipä haittaa sillä lava, tunnelma, musiikki, viejät, seura ja tanssiminen oli taas silti vaan niin parasta mitä ihminen voi selvinpäin kokea! Kiitos :)

Aurinkoista viikonalkua kaikille!

Aurinko paistaa..

ja lunta sataa - taitaa tulla kesä?

Tervetuloa - rohkeasti peremmälle!HelminauhaEi kommentteja:

Lähetä kommentti