22.2.2016

Sunnuntaitanssit @ Kehräämö & TaikakuuEilen oltiin porukalla päättämässä yksi helmikuinen viikko Orimattilan Kehräämöllä tietenkin aina niin loistavan Taikakuun tahdittamana. Täytyy näin jälkikäteen todeta, että viikko sai kyllä aivan sanoinkuvaamattoman ihanan päätöksen ihan kaikilta osin! Taikakuu-tanssit ei vaan ikinä petä – ainakaan allekirjoittanutta. Samalla kyllä taas tuli ihmeteltyä, että eivät tanssi-illat tosiaan ole veljiä keskenään. Siinä missä viime kerta oli vähintäänkin pitkäpiimäistä askeltamista varjojen rajamailla niin nyt mopo karkasi jälleen kerran käsistä – ja ihan hyvällä omalla tunnolla :) Koko päivän olen miettinyt, miten saisin tästä postauksesta siirappisen, suorastaan ihan hävyttömän imelän hehkutuksen teille luettavaksi. Tulin vähintäänkin siihen tulokseen, että pitää laajentaa positiivisten adjektiivien sanavarastoa. Kun pelkkä ”ihana” ei vaan enää riitä. Lupaan silti parhaani mukaan vetää tämän nyt ihan överiksi (pahoitteluni näin etukäteen), tosin sekään ei varmaan tee eiliselle illalle oikeutta.

Porukkaa oli yllättävän laiskanpuoleisesti liikenteessä. Harvemmin olen tämän yhtyeen kohdalla näin vähän porukkaa lavalla nähnyt. Liekö tuo viikonpäivä vai taas vallitseva sää syynä.. Mutta ei aina se määrä vaan se laatu, kyllä te tiedätte. Ainakin minun kohdalleni osui vain parasta A-ryhmää ihan jokaiselle kappaleelle! Namskis. Kuuden maissa aloiteltiin hieman ujostellen valssilla ja seuraavan kerran kun ehdin ensimmäisen kerran kaivolle niin kello taisi näyttää kahdeksaa. Namskis. Siitä sitten jatkettiin ihan päätyyn asti! Sai taas kyllä tanssia töppöset kipiäksi ja mikä parasta ihanan musiikin tahtiin. Namskis. Monta lempibiisiä, aijaij! Eilen omat tanssit lähti heti ensiaskeleista lähtien oikeille urille ja kaikennäköistä kiemuraa lattialla tuli veivattua ja oli niin kivaaa!! Iso kiitos tietysti kuuluu tästä myös niille kaikille upeille viejille, koska ilman heitä mulla olisi ollut vain puoliksi niin hauskaa kuin eilen oli! Erityisesti fiilistä nosti jenkka erään nuoren miehen kanssa. En tiedä onko minulla ollut vain huonoa tuuria, mutta en ole koskaan päässyt tanssimaan (=minua ei ole haettu jenkalle) jenkkaa lavalla. Itse pidän siitä ja minusta olisi mukavaa, jos sitä soitettaisiin lavoilla enemmänkin. Meidän jenkat kävi kun nyrkki silmään, ihan parhautta. Namskis.  Cha cha:takin tuli taas tanssittua vaikka ”en tanssi sitä” :D 

Kehräämöllähän on tätä nykyä koko illan käytössä sekahaku. Olin vähän etukäteen ajatellut, että katselen vähän meneekö pelkästään miestenhauksi vai hakevatko naisetkin miehiä tanssimaan. No enhän minä ehtinyt mitään semmoisia tiirailemaan kun olin koko ajan lattialla :D Noh joku toinen kerta sitten. Omat haut taisi mennä aikalailla 50/50 sanoisinko. Sitä paitsi kuka noita laskee – jos sinua ei haeta tanssimaan niin sitten sinä haet ja näin kaikki tanssii, problem solved. Ei tehdä yksinkertaisista asioista turhan vaikeita, eiks nii? :)
Joskus viimeksi teininä olen joltain laulajalta tms. käynyt nimikirjoituksia pokkaamassa. Eilen sisäinen (tällä kertaa ei kirkuva) teinini kuoriutui esiin ja menin pyytämään bändiltä nimmareita – ja tämmöiset sain! Namskis. Sain vielä halejakin kaupan päälle. Namskis. Olin ihan myyty heh! Kuin kirsikkana kakun päällä pääsin vielä Juhan kainaloon, iih! :) Oli kyllä taas niin ihana ilta, että kehrään vielä viikon tämän jälkeenkin. Ajatella, tämäkin kaikki olisi jäänyt kokematta, jos minä silloin viime tammikuussa olisin jättänyt menemättä sille tanssikurssille ja jäänyt kotiin katsomaan telkkaa sohvannurkkaan.  Huh, ihan puistattaa. Onneksi minä lähdin, thank God! Jos tää on tämmöistä ihanuutta jo harrastuksen alkumetreillä niin mitä tanssitaivaita mulla on vielä läpikäymättä - toivottavasti paljon!
 
                                   Kiss Kiss, oi mikä ihana ilta! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti