8.1.2016

Uusi vuosi - uudet kuviot

Mukavaa tulevaa vuotta itse kullekin säädylle!

…no ehkä joukossa tulee olemaan myös muutama hyväksi havaittu vanha kuvio :) Kun vuoden vaihtumisesta on selvitty niin on ihanaa taas aloittaa seesteinen tanssiarki! Nimittäin sunnuntaina pyörähtävät käytiin kevätkauden ensimmäiset kurssit ainakin omalta osaltani. Tanssittomia viikkoja on takana ihan liikaa, en kehtaa edes laskea. Siinä missä minun juhannustanssit meni –noh, vähintäänkin mielenkiintoisesti - eipä ollut kehumista tapanintansseissakaan.  Olin jo laittautunut ja tanssikamoja myöten valmiina lähtöön, mutta sitten alkava ja siitä asteittain pahentunut flunssa vei voiton. Yritin kyllä viimeiseen asti uskotella, että kyllä se siitä…Harmitti vietävästi, kun olin niitä niin odottanut. Eikä tullut loppiaistansseistakaan mitään, koska siinä missä olen tanssihullu muija, niin olen vähintäänkin yhtä hullu mitä jääkiekkoon tulee. Ja kyllähän se oli tiijossa, jotta se tiistain peli tulisi olemaan niin viimesen päälle, ettei sitä vaan voinut missata. Mie kyllä romahin sen 6 sekuntia ennen loppua, mutta hienostihan se karhu lopulta sitten kellistyi! Iso käsi täältä!

No mutta se jääkiekosta, palataan alkuperäiseen aiheeseen. Ei siis ole aikoihin tullut otettua tanssiaskelia. Ehkä se on ihan hyvä vaan, koska ”levossakin” kehitystä (toivottavasti) tapahtuu. Ties vaikka hyppäisin ihan uudelle tasolle taitojeni suhteen – tosin tämän varaan en kamalasti ajatellut laskea. Todennäköisesti kompuroin sunnuntaina tunnilla ja olen ihan tuhannen solmussa kun pitäisi tangoa ja kävelyhumppaa veivata menemään.. Lahden lavareiden kevätkausi 2016 alkaa lavatanssien osalta nyt sunnuntaina perus- ja jatkotunnein ja olisi tarkoitus käydä kokeilemassa mikä fiilis siellä on. Eniten minua siellä kiinnostaa juuri tuo parinvaihtosysteemi kun minusta se on vaan niin hyvä juttu tanssimaan opetellessa. Ja tietenkin tuo opetus: tuoko se mahdollisesti jotain uutta oppimisnäkökulmaa itselle tai eroaako opetus jotenkin merkittävästi muista. Ensi viikolla suunta myös Oton tunneille, siellä fuskun ja buggin jatko- sekä tekniikkatunnit. Kirjoittelua luvassa tuntien fiiliksistä ja kevään tanssisuunnitelmista kunhan ne pyörähtävät kunnolla käytiin. 

Päivittelin myös tätä aikaisempaa postausta, johon olin koonnut Lahden alueella järjestettäviä tanssikursseja. Nyt kun tuota Uuden Lahden Liikkeellä – liitettä vilkaisin niin muutamahan sieltä oli jäänyt uupumaan, minkä ihan hyvin voi mielestäni lisätä tuonne listaan. Eli tsekkaa tuo postaus/linkki, jos kiinnostaa katsoa mitä tarjonta lavantanssien suhteen täälläpäin on.

Kävipä myös niin, että näin tammikuun alkuun tämän blogin kirjoittaja eli minä tulin kaapista virtuaalisen tuotokseni kanssa – ja voisiko sanoa ns. ”karmit kaulassa”. Pidin tätä blogia pitkälle syksyyn asti vain ”omana”-juttuna. Sittemmin rohkaistuin jakamaan linkin omaan Facebookiin ja hieman ennen joulua blogit.fi – palveluun. Nyt linkki tänne löytyy myös Nicks’in sivuilta lavatanssiosion ohesta. Täytyy sanoa, että vaaau! :) Alkujaanhan aloitin kirjoittamaan, koska halusin kertoa millaista on nykypäivän lavatanssit nimenomaan aloittelijan näkökulmasta, millaista on oppia tanssimaan ja alkaa käydä lavoilla ihan nollasta jopa ilman paria. Tutkia, onko se mahdoton yhtälö toteuttaa. Tässä se nyt on teidän luettavissanne, julkisesti. Kirjoittaja tunnustaa, että paineet kasvoivat potenssiin kaksikymmentä, mutta ehkä tästäkin esteestä selvitään :) Jos minä näillä minun jorinoilla saan edes yhden uuden tahi vanhan (kenties juuri sinut?) innostettua kokeilemaan, tanssimaan ja lavoille niin silloin tätä tosiaankin kannattaa kirjoittaa!

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Mennään kevyellä jalalla tämäkin vuosi! 

Ps. Poikkeuksellisesti blogin linjasta poiketen, jätän tän kuvan vain nyt tähän:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti