9.11.2015

Tansseja ja sekahakua

Noniin, on pitänyt jo viikon verran päivittää kuulumisia tänne, mutta aina se on vaan siirtynyt ja siirtynyt..oi voi :) No mutta edellisessä hakemista käsittelevässä kirjoituksessani lupasin sitten kirjoitella omakohtaisia kokemuksia sekahausta kunhan minulle semmoisia eteen tulee. Orimattilan Kehräämöllä oli viikko sitten sunnuntaina tanssit ja lauteilla Hurma - ja siellä sitten kaikki hurmaannuttiin! Oli kyllä oikein kivat tanssit taas kerran. Paikkana tuo Kehräämö oli kyllä minun mieleeni kaikilta osin aina tunnelmasta lähtien. Ehdottomasti olen menossa sinne vielä uudestaan kunhan sattuu mieleinen esiintyjä. Kehräämöllä oli myös se "erikoisuus", että sekahakua oli muuten koko illan lukuunottamatta naistentuntia.

No miten se sitten meni? No ihan hyvin meni :) Omasta mielestä tuo sekahaku ei nyt niin erikoista ole ja eroa juuri lainkaan normaalista hakutilanteesta. Etukäteen mietin kumpi tekee ensimmäisen liikkeen haulla, jomman kummanhan on oltava aloitteentekijä. Mielestäni haut meni aika luonnollisesti eikä ainakaan omalle kohdalleni tässä tilanteessa tullut hämmentäviä tilanteita. Yleensä hetken odottelin, että tekeekö mies aloitteen (tai näyttääkö hän siltä, että aikoo hakea jotain daamia tanssimaan) ja jossei niin sitten itse hain tai jos olin jo päättänyt kenen kanssa haluaisin tanssia seuraavaksi niin sitten hain heti häntä. Helpostihan tämmöiset sekahaku- tilanteet saattavat lipsahtaa vain miesten- tai naistenhauksi. Luulisin kyllä tämän paljolti olevan riippuvainen tanssijoista itsestään miten sekahaku saadaan pelittämään. Nyt ainakin oli ihan sopiva määrä tanssijoita ja mies-nais-suhde ei ollut posketon. Tiivistettynä sekahaku on ihan jees juttu ainakin minusta.

Tunnelmia Kehräämöltä. (Kuva lainattu Kehräämön Facebook-sivuilta.)

Viime lauantaina lähdin ex-tempore tanssimaan Pesikselle. Musiikkista vastasivat Pekka Niskan pojat sekä Purontaka TT&Tähtitaivas. Ilta oli kyllä aikalailla normaalista tanssi-illasta poikkeava. Ensimmäiset 45 minuuttia tuli vain istuttua ja katseltua muiden menoa tanssilattialla. Ja siis istuin ihan omasta tahdostani, oli mukavaa vain katsella tanssivia pareja kuunnella musiikkia. Kun PNP vuoro tuli tuli käytyä muutama kappale pyörähtelemässä. Sitten taas istuin ihaillen muiden menoa. Oikeastaan ei tehnyt juuri mieli tanssia (mietin kyllä jo jossain välissä, että en taida olla ihan terve?) vaan oli vaan kiva viettää aikaa lavalla kerrankin tällä tavalla. PNP on aina hyvä, mutta tuo toinen orkka ei vakuuttanut. Tanssijatkin katosivat ihmeen aikaisin eikä nuoria tanssijoita juurikaan ollut. Summa summarum, ei ollut huono ilta vaikka erilainen olikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti