23.8.2015

Tanssiviikonloppu on ihmisen parasta aikaa

Tervehdys! 

Joku 250 km tanssikilsoja taas auton mittarissa, iloinen mieli, jalat kipeänä ja semiväsymys viikonlopun tanssiriennoista päällä - mutta kaikki tasan joka askeleen ja hetken arvoista! Tekisin uudestaankin vaikka heti :)

Perjantaina olin tanssimassa Tuuloksen Kapakanmäessä. Tanssi-ihmiset tietää, että siellä oli mun lisäksi yli pari tuhatta muutakin tanssijaa :D Syy löytyy aika kovasta kattauksesta: Hurma, Finlanders sekä Kyösti Mäkimattila&Varjokuva. Ei voi melkein kovempaa olla. Ehkä mun unelma olis nähtyjen artistien perusteella seuraava: Hurma, Taikakuu, Matti&Teppo (taidan olla piilofani sittenkin) ja Yölintu. Itsellä oli iltahuki alla töissä ja suoraan työpaikalta sitten Tuulokseen päin ajelemaan.

Kuten kuvasta näkyy porukkaa oli kuin pipoa jo kun paikalle saavuin ja voitte sitten varmaan jo kuvitella millainen ruuhka siellä tanssilattialla oli. Ruuhkatanssit saivat aivan uudenlaisen merkityksen tällä kertaa. Tosin ihan jokainen joka Kapakalle perjantaina päätyi kyllä aivan varmasti tiesi mikä siellä odottaa joten ei voinut tulla yllätyksenä. Itsehän menin sinne sen takia, koska ei jaksanut kotonakaan istua sekä en vielä ollut nähnyt Kyösti Mäkimattilaa&Varjokuvaa lavoilla joten tuli sekin nyt sitten testattua.

Etukäteen arvelin, että tanssimaan pääsy voi olla niin ja näin, koska tanssijoita oli paljon. Ja naisia sitä vasta PALJON olikin, voi mahoton! Siinä tosiaan oli pirkkoa jonossa silmän kantamattomiin. Jos oli välillä hieman hidasliikkeisempi niin auttamattomasti jäi kyllä nopeasti rivin taakse ja tanssimaan pääsy vaikeutui. Tietysti yritin parhaani mukaan tyrkkyriviin änkeä tai ainakin 2.-riviin. Pääsin kyllä tanssimaan oikeastaan todella hyvin illan aikana väkimäärään nähden. Monena hiljaisempana iltana olen enemmän istunut seinällä kuin perjantaina Kapakanmäellä. Tosin tämän viikonlopun teema mulla oli se, että jos minua ei haeta niin minä haen sitten itse. Tätä toteutin perjantaina ja jos jäin hakurivistä rannalle niin eikun seinustalle miehiä ahistelemaan tanssiin. Ja lähtihän ne ja voikun oli kivaa! 

Se mitä tanssiin tulee niin ruuhkaisimpien tuntien aikana tanssi meni kyllä aikalailla kävelyksi, koska tanssilattialla oli erittäin ahdasta. Kädenalitansseista ei oikeastaan tullut mitään. Hyvä kun perusfoksia vedettäessä pääsi edes kääntymään..Kun väki väheni niin menokin parani ja oli oikein kiva ilta :) Tuli jossain välissä oikein maalaistuntuakin iltaan, koska jostain läheiseltä pellolta leijaili vieno lannan tuoksu tanssijoiden nenään. Eipä ainakaan hiki haissut :D

Lauantaina olin Riutanharjulla jossa oli Taikakuu sekä Onnentähti. Taikakuu on ehdoton suosikkini ja kuuntelen muutenkin paljon Taikakuun musiikkia muutenkin joten tiesin ettei ilta voi vaan mennä pieleen. No ei se mennytkään! Oli tämäkin aivan huippua! Onneksti lauantaina oli mukavasti tilaa tanssia, ei ollut ahdasta missään vaiheessa. Strategiani oli sama kuin perjantaina, että jos minua ei haeta niin sitten haen aina itse mahdollisimman paljon. Siispä melkein koko ilta meni mukavasti parketilla, oli mukava tanssittajia ja sain muutamia hyviä vinkkejäkin viejiltä. Lisäksi 3, kyllä 3 tanssijaa kehuivat, että osaan tanssia hyvin! Voi apua, tässähän ihan tämmöinen aloittelija ylpistyy moisista kehuista, mutta kuinka ne lämmittivätkään mieltä, kiitos :) 

Noin omastanikin mielestä tanssit meni noin kokonaisuudessaan koko viikonlopulta erittäin putkeen, pääsin tanssimaan erittäin hyvin ja minulla oli tosi hyvä fiilis ja hymy korvissa molempina iltoina. Kaikki oli kiinni vain omasta aktiivisuudestani. Olisin varmasti saanut istuskella enemmänkin jos en itse olisi tehnyt mitään asian eteen. Olin jopa niin aktiivinen, että sekä pe&la en huomannut hakuvuoron juuri vaihtuneen ja hain vahingossa miestä miestenhaulla. Haha, kieltämättä vähän noloa, mutta koska naistenhaulla on toimittava nopeasti jos haluaa jonkun tietyn miehen kanssa tanssia niin ei siitä aina tälläisiä pikkujuttuja tule huomanneeksi. Ehkä joidenkin mielestä rikoin törkeästi etikettiä, mutta mitäpä sitä enää miettimään, tekevälle sattuu ja kun usein sattuu niin siihenkin tottuu :D Ei oteta asioita niin vakavasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti