24.6.2015

Juhannustanssit - miten meni noin niinkuin omasta mielestä?

Hyvää iltaa,

Edellisestä postauksesta onkin jo vierähtänyt tovi. Tavoitteessa ollaan edelleen eli joka viikko on käyty tanssahtelemassa jossakin lavalla ja opittu uutta mm. buggia ja fuskua. Nuo kaksi tanssia kun tuntuu, ettei mene mun jakeluun sitten millään... Tosin tuohon buggiin sain eräältä tanssittajalta aivan mahtavan vinkin omaan tekemiseen ja sen jälkeen osasin todellakin tanssia buggia kuin vettä vaan ja aina vain paranee! Toivottavasti kohtaan vielä tämän neuvonantajan, tahdon todella kiittää häntä, ihan paras neuvo ikinä! Kiitos sinulle :)

Uutena tanssilavana on tullut tässä männäviikkoina testattua Tuuloksen Kapakanmäki. Ajattelin kirjoittaa omakohtaiset lava-arvostelut kootusti useammasta lavasta myöhemmin kesällä, kunhan niitä tulee ensin kierrettyä. Useammissa tulee toivottavasti käytyä myös useamman kerran joten, jos ensivaikutelma oli huono niin toinen mahdollisuus vielä pitää antaa tarvittaessa.

No mutta nyt mä haluan kertoa teille, miten mun juhannustanssit meni. Ja ne ei kuulkaas menneet ihan putkeen :D Juhannuksen suunnitelmahan oli siis seuraavanlainen : torstaina ja lauantaina tanssimaan. Tulisi ihan varmaan mukava juhannus! Toteutus oli sitten tälläinen: No sää ainakin oli hyvinkin juhannukseen sopiva, kylmä ja erittäin sateinen. En kuitenkaan antanut sen häiritä vaan suuntasin Jenkkapirtille koska siellä esiintyi Taikakuu, Arttu Wiskari ja joku kolmas bändi, mitä en enää muista..Olen kuunnellut Taikakuuta Spotifysta paljon, joten sitä odotin eniten ja se ei kyllä pettänyt.Nooh, liekö ilmoista vai mistä johtui, tanssijoita ei ollut juuri nimeksikään illan aikana. Siis todella vähän porukkaa, mutta pääsi kuitenkin tanssimaan. Ilta oli oikeastaan ihan onnistunut 2400 asti tanssijoiden vähyydestä huolimatta.

Se, mitä 2400 jälkeen tapahtui ei mielestäni ollut enää kivaa. Vaikka Arttu Wiskarin musiikista pidänkin, alkoi meno olla kuin jossain baarissa. Kaljaa/siideriä/lonkeroa tanssilattialla tai oikeastaan joka paikassa. Piti katsoa tarkkaan mihin astui ettei tanssikengät saaneet osumaa. Niin ja tietenkin, oksennustakin löytyi usemmasta paikasta - kuin baarissa konsanaan :( Tanssijat katosivat heti kun Arttu aloitti ja jäljelle jäi se ördäävä ja kännäävä porukka. Itse käyn lavatansseissa juuri siksi, että en yksinkertaisesti pidä juuri noin käyttäytyvistä ihmisistä ja lavatansseissa heitä ei käytännössä juurikaan tapaa. Katsoin Artun keikkaa 10 min ja lähdin pois. Oppitunti nro. 1 - älä mene juhannuksena (tai muulloinkaan) lavalle, jossa EI ole varsinaista tanssibändiä!

Järkytyksestä toipuneena suuntasin ystäväni kanssa lauantaina Tuuloksen Kapakanmäkeen. Siellä oli Jenni Vartiainen, Valtteri Torikka ja Trio Rautavaara. Ei tämäkään ollut tanssillisesti mikään succé :D Tietenkään Jennin keikka ei mitään tanssimusaa ollut enkä sitä odottanutkaan, mutta ennen sitä kyllä odotin, että olisi ollut edes muutamia tanssikappaleita, mutta ei. Valtteri Torikka oli ihan floppi. On kuulema joku Tähdet Tähdet -voittaja tältä vuodelta...Noh en ole ko. ohjelmaformaattia katsonutkaan, mutta olin saanut käsityksen, että olisi ollut vähän erilaista kuin mitä todellisuudessa oli..Taisi olla yleisökin pettynyttä. Meno alkoi 2100 ja Valtteri alkoi esiintymään hieman kymmenen jälkeen, mutta sitä ennen ei soinut edes levyltä musiikkia?! Miksi ihmeessä? Ihmiset vain istuivat hiljaa kun olisi ollut tilaa tanssia? Jenni kyllä onneksi pelasti loppuillan! Oppitunti nro. 2 - olisit voinut ottaa opiksesi oppitunti nro. 1:stä urpo :D

Että tämmöinen juhannus..ei mennyt tanssillisesti niin putkeen, mutta tiedänpähän nyt mitä välttää sitten tulevaisuudessa tällä saralla ;) Launtaina palataan taas tanssiruotuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti